Diari del Camp: DIA 12

i avui hem sortit a TV3!

http://www.tv3.cat/videos/5186852/Camp-de-treball-inclusiu-a-El-Talladell

Dia 12

 

Aquest matí tal com vam fer la resta de dies, hem anat al Pla de les Tenalles a fer la nostra arqueologia matinal. Ha estat el penúltim dia d’excavacions tot i que els nostres arqueòlegs professionals es quedaran dues setmanes més a fer la feina pendent.

Molt cansats de la feina del matí, a la tarda vam tornar a la piscina a descansar una estona, tot i que alguns van estar-hi poca estona en motiu d’un voluntariat al vespre en una sardinada i marinada a l’Associació Alba. Al cap d’una estona, tots vam sopar allà i vam tenir una estona de lleure per a escoltar el grup que tocava o per voltar per l’associació. A continuació, com que havia estat una nit força moguda i a més plovia, vam tornar tots al molí per descansar a la nit.

Día 12

 

Esta mañana tal y como hemos echo todos los días, hemos ido a el Pla de Las Tenalles a hacer nuestra labor arqueológica de cada mañana. Ha estado el penúltimo día de excavaciones todo y que nuestros arqueólogos profesionales se quedaran dos semanas mas d acabar la faena.

Muy cansados de la faena de la mañana, por la tarde fuimos a la piscina a descansar  un rato, aunque algunos estuvieron poco rato en motivo de un voluntariado de por la tarde hicieron una asardinada y una marinada  a la Asociación Alba. Al cabo de un rato. Todos fuimos a cenar en la a asociación y tuvimos un ratito de tiempo libre para escuchar al grupo que tocaba o para dar una vuelta por la asociación. A continuación, como había estado una noche bastante movida y además llovía volvimos al molino para descansar durante  la noche.

 Day 12

This morning as we have echo every day, we went to the Pla of the Tenalles to our archaeological work every morning. It has been the penultimate day of excavations all and our professional archaeologists to stay two weeks more d end task it.
Very tired of the slaughter of the morning, in the afternoon went to the pool to rest awhile, although some were a little while in a volunteer reason of the afternoon made a  sardine and a marinade to the Alba Association. After a while. All went to dinner at the Association and had a moment of free time to listen to the group playing or for a ride by the Association. Then, as it had been a night quite moved and also rained we returned to mill to rest during the night.

 

de qualiaalba

Deja un comentario