QUI SOM

L’Associació Alba de Tàrrega es va fundar l’any 197 5 a través de la iniciativa d’un grup de pares amb fills amb necessitats educatives especials. Amb el suport de Càritas es va crear en un primer moment l’Escola Alba (escola per a nens i adolescents amb discapacitat intel•lectual), escola adaptada per a persones amb necessitats educatives especials.
Des de l’inici i fins a l’actualitat l’entitat ha anat creixent amb diferents serveis i activitats (tallers ocupacionals, activitats laborals, llars, activitats de lleure…) per tal de donar resposta a les necessitats d’aquest col•lectiu, i en conseqüència, millorar la seva qualitat de vida.
L’àmbit geogràfic d’actuació de la nostra entitat comprèn les comarques de l’Urgell i la Segarra, atenent tota la població amb algun tipus de discapacitat d’aquesta zona de les comarques d’interior.
Ens definim com una organització sense afany de lucre, de gestió ètica, solidària, participativa que busca la innovació i l’adaptació al canvi i que pretenem compartir un projecte comú.

QUALIA és l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba relacionats amb el món de l’educació en el lleure, que pretén potenciar les qualitats i valors dels infants. Oferim un servei de menjadors escolars i extraescolars, gestió d’Ampa’s, organització de casals per Ampa’s i Ajuntaments, tallers inclusius per Escoles i Instituts… tot des d’un punt de vista integral amb la màxima qualitat, fem educació en valors a través del lleure.

A QUALIA no entenem l’educació no formal com aquella on distreure per passar el temps durant les hores no lectives dels infants, si no molt més. El nostre ideari incideix sobretot en satisfer les necessitats bàsiques de diversió i socialització, però des de la persona i els valors, per créixer i aprendre essent els protagonistes.

Per a qualsevol dubte o suggeriment en relació a l’organització del Camp de Treball us podeu posar en contacte amb Lluís Nadal, gestor de Qualia – 679236486

Deja un comentario