Diari de Camp: DIA 10

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Dia 10

El dimarts va ser totalment normal, però ens agradaria parlar-vos del que fa el que se’n diu el grup de servei mentre els altres treballen. A part de preparar-nos l’esmorzar, aquest grup organitza el joc del camp de batalla, una competència entre tota la resta de grups per trencar una mica mentre es treballa. El d’aquest dia, que van preparar els Ilergets, va ser especialment destacable. El Guarròmetre va ser una competició per a veure qui acabava més brut de terra.

A la tarda vam anar a la piscina com la resta de dies, i al vespre vam tenir temps lliure per a escollir les activitats que nosaltres volíem.

Día 10

El martes fue totalmente normal, pero nos gustaría hablaros de lo que hace el grupo de servicio mientras los otros trabajan. A parte de preparar el desayuno, este grupo organiza el juego de campo de batalla, una competencia entre el resto de grupos por romper un poco mientras de trabaja. El de este día, que prepararon los Ilergets, fue especialmente destacable El Guarrómetro fue una competición por ver quién acababa mas lleno de tierra.

Por la tarde fuimos a la piscina como el resto de días, y por la noche tuvimos tiempo libre para escoger las actividades que queríamos.

Day 10

Tuesday was quite normal, but we’d like to talk about what makes the service group while the others work. Apart from breakfast, this group organizes the game of battlefield, a competition between the other groups to break a little while of work. Especially was the one that this day the Ilergets prepared: The Guarròmetre was a competition to see who was more full of Earth.

In the afternoon we went to the pool as the rest of the day, and at night we had free time to choose the activities that we wanted to.

de qualiaalba

Deja un comentario